Wilfred Bouma: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: pamain → juru main
(→‎Cathetan sikil: ganti kat using AWB)
(→‎top: ganti isi, replaced: pamain → juru main)
| ntupdate = 5 April 2010
}}
'''Wilfred Bouma''' iku sawijining pamainjuru main bal-balan Walanda.
 
==Cathetan sikil==
352.737

besutan