Voli: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Cara permainan: ganti isi, replaced: pamain → juru main (2)
(ganti isi, replaced: pemain → juru main (7))
(→‎Cara permainan: ganti isi, replaced: pamain → juru main (2))
== Cara permainan ==
 
Permainan iki dimainaké déning 2 tim sing saben tim dumadi saka 6 pamainjuru main lan dhisik-dhisikan nggayuh angka 25 luwih dhisik.
 
Sajeroning tim, ana 4 peran wigati, ya iku ''tosser'' (utawa ''setter''), ''spiker'' (''smash''), ''libero'', lan ''defender'' (juru main bertahan). ''Tosser'' utawa pengumpan iku juru main sing tugasé ngumpanaké bal marang juru main liyané lan ngatur serangan. ''Spiker'' tugasé nyemès utawa nggebug bal supaya mlebu ing laladan lawan. ''Libero'' iku juru main bertahan sing bisa bébas mlebu metu (laladan serang), nanging ora kena ngayahi nyemès. ''Defender'' iku pamainjuru main sing bertahan kanggo nampa serangan lawan.
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan