Tènes: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Uga delengen: ganti isi, replaced: pamain → juru main
(→‎Uga delengen: éjaan, replaced: meja → méja)
(→‎Uga delengen: ganti isi, replaced: pamain → juru main)
 
== Uga delengen ==
* [[Pratélan pamainjuru main tènes]]
* [[Badminton]]
* [[Squash]]
352.737

besutan