Anuskha Sharma: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: pamain → juru main
(éjaan, replaced: Desember → Dhésèmber, Mei → Mèi, nate → naté (2), gadhahi → gadhah (3))
(→‎top: ganti isi, replaced: pamain → juru main)
[[Gambar:anuskha.jpg|thumb|250px]|Anuskha Sharma]]
'''Anuskha Sharma''' inggih punika salah satunggalipun aktris saking [[India]]. Anushka Sharma ingkang gadhah dedeg "5'9 inggih punika pamainjuru main filem ing [[Bollywood]] [[India]] [[Rab Ne Bana Di Jodi]] ingkang wonten aktor [[Shahrukh Khan]]. Dipunsutradarai déning [[Aditya Chopra]], ingkang naté dados sutradara filem misuwur kados [[Dilwale Dulhania Le Jayenge]] ([[1995]]) lan [[Mohabbatein]] ([[2000]]), filem punika dipunrilis ing tanggal [[12]] [[Dhésèmber]] [[2008]]
 
== Profil saking Anuskha Sharma ==
352.737

besutan