Olla Ramlan: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: pamain → juru main
(→‎Kulawarga: ganti isi, replaced: pemain → juru main)
(→‎top: ganti isi, replaced: pamain → juru main)
}}
 
'''Febiolla Ramlan''' ({{lahirmati|[[Banjarmasin]]|15|2|1980}}).<ref name="internet3"/> Febiola Ramlan misuwur kanthi jeneng '''Olla Ramlan'''.<ref name="internet3"/> Olla Ramlan misuwur dadi [[modhél]] lan pamainjuru main [[sinétron]] kang asalé [[Indonésia]].<ref name="internet3"/>
 
== Karir ==
351.333

besutan