Son Heung-min: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: pamain → juru main
(→‎top: ganti isi, replaced: pemain → juru main (2))
(→‎top: ganti isi, replaced: pamain → juru main)
| mr = Son Hŭngmin
}}
'''Son Heung-min''' ([[Hangul]]: {{linktext|손|흥|민}}; [[Hanja]]: {{linktext|孫|興|慜}}; {{IPA-ko|son.ɦɯŋ.min|}}; lair 8 Juli 1992) inggih punika salah satunggaling pamainjuru main [[bal-balan]] profèsional saking [[Korea Kidul|Koréa Kidul]] ingkang main ing posisi sayap utawi [[panyerang]] ing [[Liga Utama Inggris|Liga Primèr Inggris]] klub [[Tottenham Hotspur F.C.|Tottenham Hotspur]] lan [[Tim Nasional Bal-balan Koréa Kidul]].
<ref name="chafid1">[https://www.bola.net/profile/son_heung-min/ Son Heung-Min](dipunundhuh tanggal 14 Januari 2018)</ref>
352.737

besutan