Présidhèn Républik Indonésia: Béda antara owahan

c
clean up, replaced: antarane → antarané (2) using AWB
c (→‎Buyaran: clean up, replaced: maneh → manèh using AWB)
c (clean up, replaced: antarane → antarané (2) using AWB)
== Pilihan ==
[[Gambar:Stamps_of_Indonesia,_031-05.jpg|jmpl|Prangko Saka Presiden Susilo Bambang Yudhoyono]]
Miturut Katelu amandemen [[Undhang-Undhang Dhasar Negara Republik Indonésia 1945|saka 1945 KONSTITUSI]] , Artikel 6A, Presiden lan Wakil Presiden kapilih ing siji pasangan langsung déning wong liwat [[Pamilihan Umum ing Indonésia|Pemilihan]] Presiden lan Wakil Presiden (Pemilu presiden). Sadurungé, Presiden (lan Wakil Presiden) kapilih déning [[Majelis Permusyawaratan Rakyat|wong-Wong kang Majelis Permusyawaratan]]. Kanthi owah-Owahan saka 1945 KONSTITUSI, Presiden ora ono tanggung jawab kanggo DÉWAN, lan kedudukan antaraneantarané Presiden lan KEYGEN iku padha karo.
 
Candidates kanggo Presiden lan Wakil Presiden ngajokaken déning partai politik utawa dikombinasikaké partai politik contesting sadurunge pemilu. Pemilu presiden pisanan ing Indonesia, iki dianakaké ing taun [[Pamilihan Umum Indonesia 2004|2004]].
* Sejarah Lembaga Kepresidenan Indonesia
* Tim Doctors Presiden
* Ing comparison antaraneantarané Presiden Indonesia
 
== Referensi ==
5.601

besutan