1121: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
bot Menambah: vo:1121
c (bot Menambah: nds:1121)
c (bot Menambah: vo:1121)
[[uz:1121]]
[[vec:1121]]
[[vo:1121]]
[[zh:1121年]]
[[zh-yue:1121年]]
25.160

besutan