Sepur Gaya Baru Malam Selatan: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
→‎top: clean up, replaced: nggunakake → nggunakaké using AWB
(→‎top: éjaan, replaced: nomor → nomer)
c (→‎top: clean up, replaced: nggunakake → nggunakaké using AWB)
'''Sepur Gaya Baru Malam Selatan''' utawa umum disingkat '''GBM''' utawa '''GBMS''' — kanggo mbedakaké karo [[Sepur Kertajaya|Gaya Baru Malam Utara]]  — sepur kelas ékonomi Plus PSO karo gayutan saka [[Stasiun Pasar Senèn|Setatsiyun Pasar Senèn]] - Surabaya Setatsiyun Gubeng. Sepur iki mung sepur Ékonomi Jakarta - Surabaya kang liwat jalur kidul. Jarak tempuhé kira-kira 825 km ngliwati jalur sepur kanthi sesawangan kang éndah ing [[Kabupatèn Banyumas|Bumi Banyumas]], [[Daerah Istimewa Yogyakarta|Yogyakarta]], [[Kutha Madiun|Madiun Kutha]]
 
Yèn mlaku, sepur iku ditarik nggunakakenggunakaké [[Lokomontip|lokomotif]] CC 201 utawa [[GE U20C|CC 203]] + 4 Sepur Ékonomi AC Plus PSO (K3 2007/2009 JAKK) + 1 Sepur Gunakaké Generasi daya (KMP3 2007/2009 JAKK) + 4 Sepur Ékonomi  AC Plus PSO (K3 2007/2009 JAKK) + 1 Sepur Panyimpenan Bingkisan utawa Kargo (B 2007/2008/2009/2014 JAKK & JAKG)
 
== Setatsiyun kang disinggahi ==
5.602

besutan