Rahwana: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
→‎Sedulur-seduluré: clean up, replaced: sirahe → sirahé using AWB
(→‎Gegaman lan aji-aji: éjaan, replaced: kasebut → mau)
c (→‎Sedulur-seduluré: clean up, replaced: sirahe → sirahé using AWB)
 
Prameswariné Prabu Dasamuka widodari asmané [[Dèwi Tari]], peputra kakung siji asma [[Indrajit]] iya [[Meganandha]]. Karo garwa liyané, Prabu Dasamuka apeputra [[Trisirah]], [[Trikaya]], [[Trimuka]], [[Trinetra]], [[Triweneh]], [[Dewantaka]], [[Dewantumut]], [[Narantaka]], [[Sagsadewa]], lan [[Pratalamaryam]] iya Bukbis.
Trikaya lan Trimuka iku putra kembare Dasamuka patutan saka Dewi Wisandi. Sedulur kembar iki dicaritakake duwé kasekten kang bisa urip manèh yèn dilangkahi kunarpane karo kembarane. Déning Kapi Anoman sadulur kembar iki disirnakake kanthi mbenthusake/ngadu sirahesirahé, saéngga kalorone mati bareng.
 
== Gegaman lan aji-aji ==
5.601

besutan