Mitung dina: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
→‎top: clean up, replaced: omahe → omahé using AWB
(→‎top: éjaan, replaced: dipun → dipun)
c (→‎top: clean up, replaced: omahe → omahé using AWB)
Mitung dinanan ya iku upacara adat jawa kaggem mengeti tiang ingkang sampun seda. Mitung dinanan dipengeti ing dinten kapitu utawa seminggu sakbanjure wong mau seda. Mitung dinanan utawa pitung dinanan iku dienkake ing omaheomahé sing seda lan biyasane donga kanggo sing seda supaya selamet ing akhirat lan sing dipunwaca biyasanipun Al - Qur'an Surat Yasin
5.602

besutan