1193: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: vo:1193
c (bot Menambah: nds:1193)
c (bot Menambah: vo:1193)
[[uz:1193]]
[[vec:1193]]
[[vo:1193]]
[[zh:1193年]]
[[zh-yue:1193年]]
25.160

besutan