Motorola V360: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: ganti isi, replaced: <br /> → <br/> (8))
}}
 
'''Motorola V360''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning pabrikan [[Motorola]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/motorola/1058/motorola-v360|title=Harga dan Spesifikasi Motorola V360 Januari 2018|access-date=2018-01-17|language=ID}}</ref> Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 90 x 47 x 24&nbsp;mm déné boboté 104 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 1.9 inchi kanthi résolusi 176 x 220 piksel. Kanggo sesukan, uga bakal ana [[game]] ya iku ''''. Motorola V360 dilengkapi kaméra VGA. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis [[poliponik]] uga saka [[MP3]]/[[AAC]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]], [[email]], ''[[instan messaging]]''. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Ion]] kapasitas on 810 [[Ampere|mAh]] lan bisa kanggo nganti 240 jam nalika ''standby'' lan tahan 7 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Motorola_V360">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/motorola_v360-1058.php|title=Motorola V360 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}