Fotografi: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎top: anyar, replaced: Kamera → Kodhak
c (→‎top: clean up, replaced: media → médhia (2) using AWB)
(→‎top: anyar, replaced: Kamera → Kodhak)
[[Gambar:Zenit 122 camera.jpg|thumb|[[KameraKodhak]] iku salah sijiné sarana kang wigati banget ing fotografi]] '''Fotografi''' ya iku [[seni]] lan asiling gambar lan cahya (sunar) ing filem.<ref name="dua">[http://kamusbasaindonesia.org/fotografi Kamus Basa Indonesia Online] (dipuntingali 30 Juli 2011)</ref>.
 
Prinsip fotografi iku nggawé fokuse cahya utawa sunar kanthi migunakaké piranti kanggo mbiyaske sunar kang bisa ngobong médhia plat. Media plat (filem) kang kobong kanthi ukuran luminitas cahya kang pas, bakal ndadèkaké bayangan kang padha karo cahya kang lumebu ing sajerone médhia pembiasan, kang diarani lensa.
352.737

besutan