Sony Ericsson K800: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: anyar, replaced: kaméra → kodhak (2)
(→‎top: ganti isi, replaced: <br /> → <br/> (7))
(→‎top: anyar, replaced: kaméra → kodhak (2))
}}
 
'''Sony Ericsson K800''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning pabrikan [[Sony]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/sony-ericsson/1485/sony-ericsson-k800|title=Harga dan Spesifikasi Sony Ericsson K800 Januari 2018|access-date=2018-01-17|language=ID}}</ref> Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2006, wiwit dipasaraké Juni taun 2006 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 105 x 47 x 22&nbsp;mm déné boboté 115 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.0 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Kanggo sesukan, uga ana [[game]] ya iku ''[[FotoQuestFishing]]'', ''[[MiniGolf]]''. Sony Ericsson K800 dilengkapi kamérakodhak 3.15 MP lan fitur ''[[LED flash]]'',''autofocus'',. Uga ana kamérakodhak VGA ing sisih ngarep kanggo ''[[videocall]]''. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis [[poliponik]] uga saka [[MP3]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]], [[email]], ''[[instan messaging]]''. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Po]] kapasitas o 900 [[Ampere|mAh]] kanthi nomer sèri BST-33 lan bisa kanggo nganti 350 jam (2G) / 350 jam (3G) nalika ''standby'' lan tahan 7 jam (2G) / 2 jam 30 menit (3G) nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Sony_Ericsson_K800">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/sony_ericsson_k800-1485.php|title=Sony Ericsson K800 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
352.730

besutan