Nokia C6: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: anyar, replaced: kaméra → kodhak
(→‎top: ganti isi, replaced: <br /> → <br/> (5), (head) → (head))
(→‎top: anyar, replaced: kaméra → kodhak)
}}
 
'''Nokia C6''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning pabrikan [[Nokia]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/nokia/3229/nokia-c6|title=Harga dan Spesifikasi Nokia C6 Januari 2018|access-date=2018-01-17|language=ID}}</ref> Sèri iki kawanuhaké ing April taun 2010, wiwit dipasaraké Juli taun 2010 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 113 x 53 x 16.8&nbsp;mm déné boboté 150 gram. Layaré TFT resistive touchscreen, 16M werna ukuran 3.2 inchi kanthi résolusi 360 x 640 piksel. Nokia C6 dipekaki papan ketik [[QWERTY]]. Nokia C6 nggunakaké [[sistem operasi]] Symbian 9.4. Kanggo sesukan, uga ana [[game]]. Nokia C6 dilengkapi kamérakodhak 5 MP lan fitur ''[[LED flash]]'',''autofocus'',. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis uga saka [[MP3]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]], [[email]]. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Ion]] kapasitas on 1200 [[Ampere|mAh]] kanthi nomer sèri BL-4J lan bisa kanggo nganti 384 jam (2G) / 384 jam (3G) nalika ''standby'' lan tahan 7 jam (2G) / 5 jam (3G) nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Nokia_C6">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/nokia_c6-3229.php|title=Nokia C6 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
352.730

besutan