Nokia 2220 Slide: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: anyar, replaced: kaméra → kodhak
(→‎top: ganti isi, replaced: <br /> → <br/> (8), (head) → (head))
(→‎top: anyar, replaced: kaméra → kodhak)
}}
 
'''Nokia 2220 Slide''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning pabrikan [[Nokia]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/nokia/3005/nokia-2220-slide|title=Harga dan Spesifikasi Nokia 2220 Slide Januari 2018|access-date=2018-01-17|language=ID}}</ref> Sèri iki kawanuhaké ing Novèmber taun 2009, wiwit dipasaraké Fèbruari taun 2010 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 97.4 x 47 x 15.9&nbsp;mm déné boboté 93.5 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 1.8 inchi kanthi résolusi 128 x 160 piksel. Kanggo sesukan, uga ana [[game]]. Nokia 2220 Slide dilengkapi kamérakodhak VGA. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis uga saka [[MP3]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]], [[email]]. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Ion]] kapasitas on 860 [[Ampere|mAh]] kanthi nomer sèri BL-4C lan bisa kanggo nganti 480 jam nalika ''standby'' lan tahan 5 jam 20 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Nokia_2220_Slide">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/nokia_2220_slide-3005.php|title=Nokia 2220 Slide - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
352.730

besutan