Motorola V235: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: anyar, replaced: kaméra → kodhak
(→‎top: anyar, replaced: kaméra → kodhak)
}}
 
'''Motorola V235''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning pabrikan [[Motorola]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/motorola/1079/motorola-v235|title=Harga dan Spesifikasi Motorola V235 Januari 2018|access-date=2018-01-17|language=ID}}</ref> Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 85.9 x 46.8 x 24.7&nbsp;mm déné boboté 102 gram. Layaré CSTN, 65K werna kanthi résolusi 128 x 160 piksel. Kanggo sesukan, uga ana [[game]]. Motorola V235 dilengkapi kamérakodhak VGA. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis [[poliponik]] uga saka [[MP3]]/[[AAC]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]], ''[[instan messaging]]''. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Ion]] kapasitas on 810 [[Ampere|mAh]] lan bisa kanggo nganti 260 jam nalika ''standby'' lan tahan 7 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Motorola_V235">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/motorola_v235-1079.php|title=Motorola V235 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
350.349

besutan