Siemens S75: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: anyar, replaced: kaméra → kodhak
(→‎top: ganti isi, replaced: <br /> → <br/> (8))
(→‎top: anyar, replaced: kaméra → kodhak)
}}
 
'''Siemens S75''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning déning pabrikan [[Siemens]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/siemens/1212/siemens-s75|title=Harga dan Spesifikasi Siemens S75 Januari 2018|access-date=2018-01-22|language=ID}}</ref> Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 2 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 103 x 47 x 18.5&nbsp;mm déné boboté 99 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 1,9 inchi kanthi résolusi 132 x 176 piksel. Kanggo sesukan, uga bisa ditambah [[game]] kanthi ngundhuh ''game'' ing internet)&". Siemens S75 dilengkapi kamérakodhak 1.3 MP lan fitur ''[[LED flash]]'',. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis [[poliponik]] uga saka [[MP3]]/[[AAC]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]], ''[[instan messaging]]''. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Ion]] kapasitas on 820 [[Ampere|mAh]] lan bisa kanggo nganti 300 jam nalika ''standby'' lan tahan 5 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Siemens_S75">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/siemens_s75-1212.php|title=Siemens S75 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-22}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
350.349

besutan