Nokia E51: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: anyar, replaced: kaméra → kodhak
(→‎top: ganti isi, replaced: <br /> → <br/> (10), (head) → (head))
(→‎top: anyar, replaced: kaméra → kodhak)
}}
 
'''Nokia E51''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning pabrikan [[Nokia]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/nokia/2106/nokia-e51|title=Harga dan Spesifikasi Nokia E51 Januari 2018|access-date=2018-01-17|language=ID}}</ref> Sèri iki kawanuhaké ing Sèptèmber taun 2007, wiwit dipasaraké Novèmber taun 2007 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 114.8 x 46 x 12&nbsp;mm déné boboté 100 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2,0 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi [[radhio FM]]. ''[[Headphone]]'' kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi [[antèna]] kanggo nyaut [[sinyal]]. Nokia E51 nggunakaké [[sistem operasi]] Symbian OS 9.2. Nokia E51 dilengkapi kamérakodhak 2 MP. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis [[poliponik]] uga saka [[MP3]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]], [[email]], ''[[instan messaging]]''. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Ion]] kapasitas on 1050 [[Ampere|mAh]] kanthi nomer sèri BP-6MT lan bisa kanggo nganti 310 jam nalika ''standby'' lan tahan 4 jam 20 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Nokia_E51">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/nokia_e51-2106.php|title=Nokia E51 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
352.737

besutan