Nokia 7700: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: anyar, replaced: kaméra → kodhak
(→‎top: ganti isi, replaced: <br /> → <br/> (9))
(→‎top: anyar, replaced: kaméra → kodhak)
}}
 
'''Nokia 7700''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning pabrikan [[Nokia]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/nokia/570/nokia-7700|title=Harga dan Spesifikasi Nokia 7700 Januari 2018|access-date=2018-01-17|language=ID}}</ref> Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2003, nanging ora sida dipasaraké lan duwé ukuran 134 x 80 x 22&nbsp;mm déné boboté 183 gram. Layaré TFT resistive touchscreen, 65K werna ukuran 3,5 inchi kanthi résolusi 640 x 320 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi [[radhio FM]]. ''[[Headphone]]'' kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi [[antèna]] kanggo nyaut [[sinyal]]. Nokia 7700 nggunakaké [[sistem operasi]] Symbian. Nokia 7700 dilengkapi kamérakodhak VGA. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis [[poliponik]] uga saka [[MP3]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]], [[email]]. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Po]] kapasitas o 1300 [[Ampere|mAh]] kanthi nomer sèri BP-5L lan bisa kanggo nganti 240 - 264 jam nalika ''standby'' lan tahan 3 - 4 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Nokia_7700">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/nokia_7700-570.php|title=Nokia 7700 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
352.737

besutan