Fardhu 'ain: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: anyar, replaced: nyebabaké → njalari
(→‎top: éjaan, replaced: : → :)
(→‎top: anyar, replaced: nyebabaké → njalari)
'''Fardhu 'Ain''' iku status hukum saka sawijining aktivitas ing agama [[Islam]] sing wajib diayahi déning kabèh individhu sing wis ngebaki syarat. Sajeroning agama Islam, ninggal aktivitas sing hukumé Fardhu 'Ain bakal nyebabakénjalari dosa.
 
Klebu sajeroning aktivitas iki:
352.737

besutan