Dhéwan Kaamanan PBB: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎Tugas lan Fungsi Dewan Kaamanan: anyar, replaced: nyebabaké → njalari
(→‎Anggota Ora Tetep: éjaan, replaced: - → - (3), - → - (3))
(→‎Tugas lan Fungsi Dewan Kaamanan: anyar, replaced: nyebabaké → njalari)
Déné fungsi Déwan Keamanan ya iku:
# Miara perdamaian lan keamanan internasionaal selaras karo azas-azas lan tujuan PBB.
# Nyelidiki persengketaan utawa situasi kang bisa nyebabakénjalari ''pergeseran'' internasional
# Ngusulaké métodhe-métodhe kanggo ngrampungi sengketa-sengketa utawa syarat ''penyelesaian''.
# Ngrumusaké rencana-rencana kanggo ngukuhaké sistem kang ngatur per[[senjata]]an
348.872

besutan