Pratélaning anasir kimiah: Béda antara owahan

→‎Cathetan: anyar, replaced: nyebabaké → njalari
c (Wirjadisastra ngalih kaca Dhaptar unsur miturut nomer atom menyang Pratélaning anasir kimiah)
(→‎Cathetan: anyar, replaced: nyebabaké → njalari)
*{{fnb|1}} Unsur iki ora duwé inti stabil. Aji sajeroning tandha kurung kothak, upamané [209], nuduhaké nomer massa isotop kanthi wektu urip paling dawa unsur mau. Nanging ana telu unsur (Torium, Protaktinium, lan Uranium) kang duwé ciri-ciri "terrestrial isotopic composition", saéngga kang dituduhaké ya iku massa atomé.
*{{fnb|2}} Komposisi isotopik unsur iki duwé variasi sajeroning sawetara spésimèn geologis, lan variasiné mbokmanawa ngluwihi apa kang dituduhaké sajeroning tabel iki.
*{{fnb|3}} Komposisi isotopik unsur iki bisa duwé variasi sajeroning materi komersial, kang bisa nyebabakénjalari berat atom nyimpang kanthi signifikan saka aji kang dituduhaké sajeroning tabel iki.
*{{fnb|4}} Komposisi isotopik duwé variasi ing materi ''terrestrial'', saéngga berat atom kang luwih persis ora bisa diwènèhaké.
*{{fnb|5}} Berat atom Litium komersial bisa duwé variasi antara 6,939 lan 6,996—analisis materi kanthi spesifik diperlakaké kanggo nemu aji kang luwih akurat.
348.872

besutan