Hampshire: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: anyar, replaced: tujuan wisata → jujugan plesiran
(→‎top: éjaan, replaced: paling gedhé → gedhé dhéwé)
(→‎top: anyar, replaced: tujuan wisata → jujugan plesiran)
'''Hampshire''' arupa sawijining county ing [[Inggris]] sing duwé wiyar wewengkon 3.769 km² lan populasi 1.671.000 jiwa ([[2005]]). Kutha krajané ya iku [[Winchester]].
 
Hampshire iku papan tujuanjujugan wisataplesiran sing populèr, kanthi atraksi wisata kalebu resort ing pinggir laut, laladan bahari ing [[Portsmouth]] lan musium ing kutha [[Beaulieu]]. Hampshire duwé sajarah bahari sing cukup tuwa. Loro ing antarané pelabuhan Inggris sing gedhé dhéwé ana ing pesisiré.
 
Hampshire arupa papan kalairan pengarang-pengarang buku misuwur [[Charles Dickens]] lan [[Jane Austen]].
352.737

besutan