Sharp 930SH: Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: anyar, replaced: kaméra → kodhak)
}}
 
'''Sharp 930SH''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning pabrikan [[Sharp]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/sharp/2768/sharp-930sh|title=Harga dan Spesifikasi Sharp 930SH Januari 2018|access-date=2018-01-17|language=ID}}</ref> Sèri iki kawanuhaké ing Oktober taun 2008, wiwit dipasaraké Novèmber taun 2008 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 105 x 48 x 15.2&nbsp;mm déné boboté 110 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 3.0 inchi kanthi résolusi 854 x 480 piksel. Kanggo sesukan, uga ana [[game]] ya iku ''''. Sharp 930SH dilengkapi kodhak 8 MP lan fitur ''autofocus'',. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis uga saka [[MP3]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]], [[email]]. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Ion]] kapasitas on 680 [[Ampere|mAh]] lan bisa kanggo nganti 260 jam (2G) / 250 jam (3G) nalika ''standby'' lan tahan 3 jam 30 menit (2G) / 3 jam 10 menit (3G) nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Sharp_930SH">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/sharp_930sh-2768.php|title=Sharp 930SH - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}