Krambil: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
→‎Pigunan saka wit klapa: clean up, replaced: perangan → pérangan using AWB
c (→‎Gula Jawa: clean up, replaced: rupane → rupané using AWB)
c (→‎Pigunan saka wit klapa: clean up, replaced: perangan → pérangan using AWB)
Saliyané iku, bisa uga [[glepung]] [[klapa]] kang digawé saka [[ampas]] [[klapa]] kang wis diperes santené.<ref name="internet5"/>
=== Pigunan saka wit klapa ===
Saben peranganpérangan wit krambil bisa kagunakake.
 
== Jinis ==
5.601

besutan