Rambut: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎Pérangan-pérangan rambut: clean up, replaced: perangan → pérangan using AWB
(→‎top: éjaan, replaced: sekitar → sakiwa-tengené)
c (→‎Pérangan-pérangan rambut: clean up, replaced: perangan → pérangan using AWB)
* ''Sebaceous gland'' utawa ''kelenjar lenga'' ya iku [[kelenjar micrisopik]] kang fungsiné ngetokaké ''sebum'' (lenga) lan uga kanggo nglindungi saka kuman.<ref name="iternet1" />
* ''Hair follicle'' utawa ''folikel'' rambut ya iku kantung cilik wadhah kanggo oyot rambut.<ref name="internet1" />
* ''Hair papilla'' ya iku peranganpérangan kng ana ing ''folikel'' paling ngisor lan tugasé nampa ''nutrisi'' saka ''folikel''. Ing kéné panggonan rambut sakbeneré tukul.<ref name="internet1" />
 
== Cathetan sikil ==
5.603

besutan