Djoko Suyanto: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
→‎top: clean up, replaced: sepisan → sapisan using AWB
(→‎Biografi: éjaan, replaced: - → -)
c (→‎top: clean up, replaced: sepisan → sapisan using AWB)
}}
 
[[Marsekal]] TNI (Purn.) '''Djoko Suyanto''' ingkang miyos wonten ing [[Kota Madiun|Madiun]], [[Jawa Wétan]] ing tanggal [[2 Dhésèmber]] [[1950]] inggih punika [[Menteri Koordinator Babagan Politik, Hukum, dan Keamanan Républik Indonésia|Mentri Koordinator Babagan Pulitik, Hukum, ldan Keamanan]] [[Indonésia]] wiwit tanggal [[22 Oktober]] [[2009]]. Sadèrengipun piyambakipun naté njabat dados [[Panglima Tentara Nasional Indonésia]] saking [[13 Fèbruari]] [[2006]] dumugi [[28 Dhésèmber]] [[2007]]. Piyambakipun dipun-gantos kaliyan [[Djoko Santoso|Jenderal TNI Djoko Santoso]]. Piyambakipun wiwitan njabat sasampunipun dipunlantik déning Présidhèn [[Susilo Bambang Yudhoyono]] tanggal [[13 Fèbruari]] [[2006]] lan lung tinampi kalungguhan saking Jenderal TNI [[Endriartono Sutarto]] wonten ing [[20 Fèbruari]] [[2006]].<ref name="internet 1">[http://www.dephan.go.id/modules.php?name=News&file=print&sid=6524 "Jabatan KSAU Diserahterimakan Pagi Ini"] (dipunundhuh tanggal 1 Pebruari 2013)</ref> Saking tanggal [[23 Fèbruari]] [[2005]] dumugi tanggal 13 Fèbruari 2006, piyambakipun inggih punika Kepala Staf [[TNI Angkatan Udara]] (TNI-AU).<ref name="internet 3">[http://www.kompas.com/utama/news/0602/13/073524.htm "Presiden Lantik Marsekal Djoko Suyanto"], ''[[KOMPAS]]'', 13 Fèbruari 2006 (dipunundhuh tanggal 1 Pebruari 2013)</ref> Piyambakipun ugi dados Panglima TNI ingkang sepisansapisan ingkang asalipun saking kesatuan TNI-AU sadangunipun sujarah [[Indonésia]].<ref name="internet 2">[http://www.keminter.com/wikipinter/djoko-suyanto "Berita terkait Djoko Suyanto"] (dipunundhuh tanggal 1 Pebruari 2013)</ref>
 
== Biografi ==
5.602

besutan