Wilangan asli: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
→‎top: clean up, replaced: sepisan → sapisan using AWB
(→‎top: éjaan, replaced: . → . (2))
c (→‎top: clean up, replaced: sepisan → sapisan using AWB)
Sajeroning [[matematika]], ana loro kasepakatan ngenani himpunan '''angka asli'''. Sing sepisansapisan dhéfinisi miturut matematikawan tradhisional, ya iku himpunan [[angka bulat]] positif sing dudu nol {1, 2, 3, 4,...}. Déné sing kaloro dhéfinisi déning logikawan lan èlmuwan komputer, ya iku himpunan [[nol]] lan angka bulat positif {0, 1, 2, 3,...}. Angka asli minangka salah siji konsèp matematika sing paling prasaja lan kalebu konsèp pisanan sing bisa disinaoni lan dimangertèni déning manungsa, malah sawetara penelitèn nuduhaké sawetara jinis kethèk gedhé ([[Basa Inggris]]: ''apes'') uga bisa mangertèni.
 
== Uga delengen ==
5.602

besutan