Migrasi: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
→‎Migrasi Lokal/Nasional: clean up, replaced: sepisan → sapisan (2) using AWB
(éjaan, replaced: : → : (4), - → -, - → -)
c (→‎Migrasi Lokal/Nasional: clean up, replaced: sepisan → sapisan (2) using AWB)
:Sirkulasi inggih punika pindhahing warga ingkang sekedhap kaliyan boten netep, ananging ugi wonten ingkang netep utawi émah-émah sekedhap. Adhedhasar dangunipun wekdal, sirkulasi dipunpérang dados 3, inggih punika:
:# Sirkulasi dintenan, inggih punika pindhahing warga saking papan panggénan satunggal menyang panggénan sanèsipun ingkang dipuntindakaken saben énjing lanjeng kondur ing wanci sonten utawi dalu (tanpa nginep), kadadéan kados makaten dipunwastani penglaju utawi komuter.
:# Sirkulasi minggon, inggih punika pindhahing warga saking papan panggénan satunggal menyang panggénan sanèsipun, konduripun satunggal minggu sepisansapisan.
:# Sirkulasi wulanan, inggih punika pindhahing warga saking papan panggénan satunggal menyang panggénan sanèsipun ingkang dipuntindakaken saben satunggal wulan sepisansapisan.
* Urbanisasi
:Urbanisasi inggih punika pindhahing warga saking [[désa]] menyang kitha ingkang taksih satunggal [[pulo]]. Sipatipun netep, pramila cacahipun warga kitha sangsaya kathah. Padatanipun kadang warga désa tindak menyang kitha kanggé pados padamelan.<ref name="internet1">[http://www.fauzibowo.com. urbanisasi ing Jakarta](dipunundhuh tanggal 22 September 2012)</ref>
5.602

besutan