Sesetan, Denpasar Kidul, Kutha Denpasar: Béda antara owahan

c
tanpa ringkesan besutan
(ganti isi using AWB)
 
c
 
 
{{Denpasar Kidul, Kutha Denpasar}}
{{Kalurahan-stub}}
 
[[Kategori:Kalurahan ing Kutha Denpasar]]
[[Kategori:Kalurahan ing Bali]]
[[Kategori:Denpasar Kidul, Kutha Denpasar]]
 
 
{{Kalurahan-stub}}
11.291

besutan