Wirjadisastra

Gabung 20 Oktober 2010
665 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
Sugeng rawuh! Matur nuwun sampun mampir ing kaca punika. Kula admin wonten ing Wikipédia punika. Manawi wonten pitakèn, usulan, panyuwun-tulung, panjenengan kasumanggakaken sesambetan kaliyan kula.
 
== Artikel WAW 2017 sing arep takgawé ==
# [[Présidhèn Uzbèkistan]]
# [[Républik Sosialis Sovyèt Uzbèk]]
# [[Basa Uzbèk]]
# [[Wewengkon ing Uzbèkistan]]
# [[Andijon]]
# [[Buxoro]]
# Fergana Region
# Jizzakh Region
# Xorazm Region
# Namangan Region
# Navoiy Region
# Qashqadaryo Region
# Samarqand Region
# Sirdaryo Region
# Surxondaryo Region
# Tashkent Region
# Karakalpakstan
# Tashkent
# Vladimir Ivanov (politician)
# Kuprian Kirkizh
# Nikolai Gikalo
# Isaak Zelensky
# Akmal Ikramov
# Islam Karimov
# Nigmatilla Yuldashev
# Shavkat Mirziyoyev
# Nuritdin Mukhitdinov
# Sobir Kamolov
# Sharof Rashidov
# Inomjon Usmonxo‘jayev
# Rafiq Nishonov
# Transoxiana
# Samanid Empire
# Timurid dynasty
# Kara-Khanid Khanate
 
== Paugeran sing perlu dipertal ==
* [[Wikipedia:Ayo pertalana!]]
* [[Wikipedia:Statistik]]
* [[Wikipedia:Pratélan tembung kang kaprah salah ing pangéja]]
 
<!--
== Artikel sing takwiwiti ==
62.943

besutan