Kampus: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: ananging → nanging
(→‎top: éjaan, replaced: biasa → biyasa, kene → kéné, sawise → sawisé)
(→‎top: ganti isi, replaced: ananging → nanging)
'''Kampus''' ya iku panggonan kagem panggènipun [[pendidikan]]. [[Pendidikan]] ning kéné ora sadremo [[pendidikan]] biyasa, anangingnanging [[pendidikan tinggi]]. ya iku [[pendidikan]] sawisé [[pendidikan formal]] setingkat [[Sekolah Menengah Atas]] ([[SMA]]).<ref name="kampus">[http://www.lontar.ui.ac.id lontar UI] (dipunundhuh tanggal 24 juni 2012)</ref>
 
== Cathetan suku ==
352.737

besutan