Skopje: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: ananging → nanging
(→‎top: éjaan, replaced: nduwèni → duwé, padunung → sing ndunungi)
(→‎top: ganti isi, replaced: ananging → nanging)
'''Skopje''' ([[basa Makedonia]]: Скопје) iku kutha krajan [[Républik Makedonia]]. Kutha sing dumunung ing gisiking [[Kali Vardar]] iki sing ndunungi 515.419 jiwa.
 
[[Ibu Theresa]] lair ing kutha iki, anangingnanging opanjenengané katurunan [[Albania]].
 
== Pranala njaba ==
352.737

besutan