Zefanya: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: Ananging → Nanging
(→‎top: éjaan, replaced: ka- → angka)
(→‎top: ganti isi, replaced: Ananging → Nanging)
'''Zefanya''' iku [[nabi]] sing ngaturaké wewelingé ing taun-taun pungkasan saka dari abad [[angka 7 SM]], kira-kira kiwa-tengené [[dasawarsa]] sadurungé [[Raja]] [[Yosia]] ngayasa nganaaké pambecikan-pambecikan ing babagan [[agama]] ing taun [[621 SM]].
 
Intisari buku iki mèmper karo buku-buku nabi liyané ya iku: bab ancaman satekané malapetaka lan pangrusakan gedhé, wujuding dendha kaukumaning olèhé mamuja ing [[déwa]]-déwa déning bangsa [[Yehuda]]. Bangsa-bangsa liya uga bakal diukum déning Allah. AnangingNanging sanadyan [[Yerusalem]] mélu dirusak, bakal teka manèh wanci kapan kutha iku bakal dienggoni wong-wong sing jujur lan taat marang Gusti.
 
{{Alkitab}}
352.737

besutan