Basa Latin: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Basa Roman: ganti isi, replaced: ananging → nanging
(→‎top: éjaan, replaced: saidhenging → saidenging)
(→‎Basa Roman: ganti isi, replaced: ananging → nanging)
 
== Basa Roman ==
[[Basa Latin Rakyat]] (sajeroning basa Latin ''[[sermo vulgaris]]'' utawa "basa rakyat") sing dituturake déning antarané bala wadya [[Romawi]] dadi basa pengantar ing laladan krajan. Ing sawetara panggonan, basa iki malah nggantèkaké basa saenggon. Basa-basa turunan saka basa Latin iki ingaran basa [[basa Roman|Roman]], anangingnanging basa Latin dhéwé dudu basa Roman. Basa Latin kalebu kulawarga basa-[[basa Italik]].
 
== Aksara Latin ==
352.737

besutan