Universitas Cambridge: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: ananging → nanging
(→‎top: éjaan, replaced: sering → sok)
(→‎top: ganti isi, replaced: ananging → nanging)
Universitas Oxford lan Cambridge, sok dijuluki [[Oxbridge]], wis duwé sajarah kompetisi sing suwé antara siji lan sijiné, lan dianggep universitas paling èlit lan mawa gèngsi ing Karajan Manunggal. Miturut sajarah, kaloro universitas iki wis ngasilaké sawetara [[èlmuwan]], [[juru nulis]], lan [[pulitisi]] Karajan Manunggal sing misuwur.
 
Afiliasi saka Universitas Cambridge wis menangaké 80 [[Bebungah Nobel]] [http://www.cam.ac.uk/cambuniv/nobelprize.html], luwih akèh tinimbang universitas liya ing donya.[http://almaz.com/nobel/alma.html]. Saka 80 pemenang Bebungah Nobel iki, 70 tau kuliah ing Cambridge minangka murid prasarjana utawa pasca-sarjana, lan dudu minangka "associate" riset, "fellow" utawa profésor. ([[Universita Chicago]] ing urutan angka 2 sajeroning afiliasi pemenang Bebungah Nobel, kanthi 79 pamenang, anangingnanging mung 30 sing tau sinau ing Universitas Chicago minangka murid prasarjana utawa pasca-sarjana).
 
== Pranalajaba ==
352.737

besutan