Tompi: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: ananging → nanging, Ananging → Nanging
(→‎top: anyar, replaced: anduwèni → duwé (2))
(→‎top: ganti isi, replaced: ananging → nanging, Ananging → Nanging)
 
Dhèwèké, ngrasa manawa dhèwèké ora kudu dadi atris utawa ora dibayar sakalipun dhèwèké tetep bakal nyanyi.<ref name="adi"/>
AnangingNanging, kabeneran digandheng déning indhustri [[musik]].<ref name="adi"/>
Tompi kang nglakoni pagaweané iki tetep duwé usaha kanggo misah paggaweané dadi [[dhokter]] lan dadi [[penyanyi]].<ref name="adi"/>
Manawa ana [[pasien]] kang anjaluk dhèwèké nembang utawa foto-foto, dhèwèké bakal nolak lan ngomong manawa dudu tempaté.<ref name="adi"/>
 
Tompi nikah karo kenya ayu kang jenengé [[Arti Nadira]], pepujaning atiné kang wus dipacari nganti 6 taun suwené.<ref name="adi"/>
[[Arti Nadira]] uga dhokter, anangingnanging dhèwèké luwih preduli babagan kaséhatané Tompi.<ref name="adi"/>
Mulai saka pola mangan nganti bahan-bahan kanggo ngracik panganané.<ref name="adi"/>
Amarga perhatian saka [[Arti Nadira]], Tompi ngakuni manawa dhèwèké ora nganggo panyedap panganan manawa masak.<ref name="adi"/>
352.737

besutan