Nunung: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: ananging → nanging, Ananging → Nanging
(→‎top: éjaan, replaced: sering → sok (2))
(→‎top: ganti isi, replaced: ananging → nanging, Ananging → Nanging)
Nalika tanggal 23 Januari 2009, Nunung nyoba bebrayanan manèh karo Wiki Husein, artis anyaran saka [[Sala]], [[Jawa Tengah]].<ref name="nunung"/>
Pernikahan kang diadakaké déning Nunung iki, dadi masalah ning kalangan [[masarakat]] amarga kacek umur kang nganti 12 taubn.<ref name="nunung"/>
AnangingNanging Wiki lan Nunung tetep nglakoni bebrayanan bareng.<ref name="nunung"/>
Ning sasi kaping papat, pernikahan Nunung karo Wiki wiwit diguncang masalah, amarga wis dikabarké pisah ranjang.<ref name="nunung"/>
 
Penyakit iku dimudhunaké saka ibuné.<ref name="Nunung Sr"/>
Penyakit kaya iku ora namung kumat nalika ning [[studio]], nalika gojegan ning ngumah uga sok kumat.<ref name="Nunung Sr"/>
Nunung tau nglakoni terapi kanggo nyuda penyakité iku, anangingnanging wis pasrah amarga iku memang lelara keturunan.<ref name="Nunung Sr"/>
Ning akhiré, Nunung kang tau olih ''komplain'' masalah iku namung bisa meneng amarga dhèwèké uga ora bisa ngapa-ngapa, kabèh mau gudu gawéan.<ref name="Nunung Sr"/>
 
352.737

besutan