Jusman Syafii Djamal: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: Ananging → Nanging
(éjaan, replaced: Aceh → Acèh, bidang → babagan, bidhang → babagan, Mei → Mèi (3), nate → naté, nggadhahi → gadhah, kaselamatan → kaslametan)
(→‎top: ganti isi, replaced: Ananging → Nanging)
Sasampunipun 13 taun dados insinyur kanthi spésialisasi aerodinamika lan parencanaan motor miber, Jusman njabat dados Kepala Divisi ''Aircraft Technology'' ([[1994]]-[[1996]]), Direktur Sistem Senjata, Sistem Hankam, lan Helikopter ([[1996]]-[[1998]]).<ref name="internet1"/> Ing wulan [[september]] [[2000]], Jusman dipunangkat dados Dhirektur Utama Dirgantara Indonésia ngantos taun [[2002]]. Panjenenganipun ugi dados anggota Komite Nasional keselamatan Transportasi saking wulan [[Januari]] ngatos [[April]] [[2007]].<ref name="internet1"/>
 
Jusman boten naté nginten badhé dipunangkat dados Mentri perhubungan Kabinet [[Indonésia]] Bersatu nggantosaken Hatta Rajasa. AnangingNanging lelabuhanipun minangka anggota Tim Nasional Evaluasi Kecelakaan lan Keselamatan Transportasi (DKTT) ndadosaken Jusman dipunangkat malih dados Mentri Perhubungan ing ''reshuffle'' kabinét, [[7 Mèi]] [[2007]].<ref name="internet1"/> Panjenenganipun gadhah janji badhé mrioritasaken kaslametan jasa transportasi umum, mliginipun transportasi massal kados [[sepur]].<ref name="internet1"/>
 
== Kariér ==
352.737

besutan