3 Diva: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: ananging → nanging, Ananging → Nanging
(éjaan, replaced: - → - (3), - → - (3))
(→‎top: ganti isi, replaced: ananging → nanging, Ananging → Nanging)
 
Malah sawisé iku trio iki ngrilis albumé dadi siji ing taun 2006, karo tembangan andalan duwéné [[Deddy Dukun]], Semua Tumbuh Jadi Satu.<ref name="Diva 1"/>
 
AnangingNanging suwé-suwé, Diva Telu iki bubar karo Erwin-Jay ning wiwitan taun 2008.<ref name="Diva 1"/>
Amarga kadadéan iku, konsèr Tiga Diva ning Hotèl Gran Melia, [[Jakarta Kidul]] nalika wengi pungkasaning taun.<ref name="Diva 1"/>
Pihak kang ngelaksanakaké konser mau ora sarujuk karo Erwin-Jay, anangingnanging dilanjutaké konser karo nampilaké musisi liyané dadi pendampingi.<ref name="Diva 1"/>
 
Amarga saka iku pirang dina sawisé Erwin-Jay protès amarga Diva Telu mau tampil ora karo dhèwèké.<ref name="Diva 1"/>
352.730

besutan