Noah: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: Ananging → Nanging
(→‎top: éjaan, replaced: - → - (8), - → - (8))
(→‎top: ganti isi, replaced: Ananging → Nanging)
[[Loekman Hakim]] (gitar), [[Andika Naliputra Wirahardja]] (keyboard), lan [[Indra]] (bass).<ref name="Peterpan 1">[http://selebriti.kapanlagi.com/indonesia/p/peterpan Selebriti Kapanlagi.com] dipununduh tanggal 10 Juni 2011</ref>.
 
AnangingNanging nalika wulan [[November]] [[2006]], loro anggotané, Andika lan Indra dimedalaké saka grup musik mau, bubrah amarga anané béda prinsip ''kreativitas'', sawentara Ariel ngungkapké wis ana masalah nalika ngrilis album kang kaping pisanan, ingkang judhulé Taman Langit.<ref name="Peterpan 1"/>
apamanèh Andika lan Indra ngaku wis metu saka Peterpan awit tanggal [[8 Oktober 2006]].<ref name="Peterpan 1"/>
Album-album Peterpan ing antarané,''TAMAN LANGIT'', ''BINTANG DI SURGA'', ''VIDEO KARAOKE PETERPAN-SAHABAT PETERPAN'', ''OST. ALEXANDRIA'', lan ''MENGHAPUS JEJAKMU''.<ref name="Peterpan 1"/>
352.737

besutan