Pondhok pesantrèn Tebu Ireng: Béda antara owahan

→‎Sistem Pandhidhikan: ganti isi, replaced: ananging → nanging, Ananging → Nanging
(éjaan, replaced: - → -, - → -, Jawa TimurJawa Wétan (2), ibadah → ngibadah)
(→‎Sistem Pandhidhikan: ganti isi, replaced: ananging → nanging, Ananging → Nanging)
 
== Sistem Pandhidhikan ==
Lumantar lakuné wektu, santri ing [[Pesantrèn Tebu Ireng]] sangsaya akèh lan sangsaya manéka warna ragam budayanè.<ref name="internet2">[http://megapolitan.kompas.com/read/2010/03/19/03301099/Kultur.Pesantren..Kekuatan.NU Kultur Pesantren] (15 Mèi 2011)</ref> Kepara nyata pesantrèn Tebu Ireng wus akèh ngrubah sistem pandhidhikané.<ref name="internet2"/> Kayata contoné biyèn kang ana mung Pandhidhikan bab [[Agama Islam]] lan [[Basa Arab]], saiki wis ana pandhidhikan umum utawa pandhidhikan formal.<ref name="internet2"/> AnangingNanging sanajan wis akèh nrubah sistem pandhidhikané, Pesantrèn Tebu Ireng isih tetep nerapaké sistem kang lawas.<ref name="internet2"/> Dadi santri lulusan Pesantrén Tebu Ireng ora mung bisa lan paham babagan agama anangingnanging uga paham babagan ngèlmu umum kang modhèren.<ref name="internet2"/>
 
== Unit Pandhidhikan ==
352.737

besutan