Migrasi: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Migrasi Lokal/Nasional: ganti isi, replaced: ananging → nanging
c (→‎Migrasi Lokal/Nasional: clean up, replaced: sepisan → sapisan (2) using AWB)
(→‎Migrasi Lokal/Nasional: ganti isi, replaced: ananging → nanging)
Migrasi lokal/nasional inggih punika pindhahing warga saking salah satunggaling papan panggénan menyang papan panggénan sanèsipun ingkang taksih satunggal [[nagara]]. Jinising migrasi lokal inggih punika,
* Sirkulasi
:Sirkulasi inggih punika pindhahing warga ingkang sekedhap kaliyan boten netep, anangingnanging ugi wonten ingkang netep utawi émah-émah sekedhap. Adhedhasar dangunipun wekdal, sirkulasi dipunpérang dados 3, inggih punika:
:# Sirkulasi dintenan, inggih punika pindhahing warga saking papan panggénan satunggal menyang panggénan sanèsipun ingkang dipuntindakaken saben énjing lanjeng kondur ing wanci sonten utawi dalu (tanpa nginep), kadadéan kados makaten dipunwastani penglaju utawi komuter.
:# Sirkulasi minggon, inggih punika pindhahing warga saking papan panggénan satunggal menyang panggénan sanèsipun, konduripun satunggal minggu sapisan.
352.737

besutan