Zathura: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: Ananging → Nanging
(→‎top: ganti isi, replaced: pemain → juru main)
(→‎top: ganti isi, replaced: Ananging → Nanging)
'''Zathura''' inggih punika filem ingkang dipunpundhut saking buku kang dipunkarang déning [[Chris Van Allbrug]]. [[Chris Van Allbrug]] piyambak inggih punika nulis filem [[Jumanji]].
Zathura piyambak gadhah carita kados juru main ing dolanan Zathura punika kados dherek ing jobo angkasa. Carita punika dipunwiwiti saking Danny lan Walter ingkang kakang adhi kang boten cocog. Kekalihipun gadhah papan dolanan Zathura ing griya bapakipun.
Dolanan piyambak wiwitipun remenaken, kunci dipunpasang lan neken tombol. Mangke wonten kartu ingkang medal saking dolanan punika lan dados instruksi. AnangingNanging yèn dolanan punika dipunlanggar, mangke wonten prastawa ingkang saged ngancam kekalih piyabak.
Kekalihipun pungkasan wonten ing jobo angkasa, uga usaha kados saged pungkasanipun dolanan punika, amargi dolanan punika bebayani.
Film Zathura piyambak dipunsutradarai déning [[Jon Favreau]].<ref>[http://www.kapanlagi.com/film/internasional/zathura-kisah-seru-papan-mainan-luar-angkasa.html www.kapanlagi.com](dipuntingali tanggal 1 September 2011)</ref>
352.737

besutan