Préfèktur Tottori: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎JR-West: ganti isi, replaced: ananging → nanging
(→‎top: éjaan, replaced: ke-4 → kaping 4 (2))
(→‎JR-West: ganti isi, replaced: ananging → nanging)
=== Jaringan sepur (kereta api) ===
==== JR-West ====
* Prefektur Tottori boten dipunlangkungi jalur [[Shinkansen]] anangingnanging namung dipunlangkungi jaringan kereta [[JR-West]] [[Jalur utami San-in]].
* [[Jalur Hakubi]] antawisipun kutha [[Yonago]] lan kutha [[Kurashiki]] ing [[Prefektur Okayama]].
* [[Jalur Inbi]] antawisipun kutha [[Tottori]] lan kutha [[Tsuyama]] ing [[Prefektur Okayama]].
348.872

besutan