Cithakan:Pulitik: Béda antara owahan

29 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
c
typo
c (Cithakan:Politik dipun-alihaken menyang Cithakan:Pulitik: basa Jawa)
c (typo)
|- align=left style="font-size: 92%"
|
*[[PemilihanPamilihan Umum ing Indonesia|Pamilihan umum]]
:[[Sistem pemilihan|Sistem elektoral]]
:[[Pamungutan swara]]
78.625

besutan