Scott Joplin: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: ananging → nanging
(→‎Cathetan suku: éjaan, replaced: Kapatèn → Pati)
(→‎top: ganti isi, replaced: ananging → nanging)
'''Scott Joplin''' (miyos [[Juni]] [[1868]], tilar donya [[1]] [[April]] [[1917]])<ref>http://www.scottjoplin.org/biography.htm</ref> dumugi sapunika minangka [[musikus]] lan [[komponis]] ''[[ragtime]]'' ingkang paling kondhang. Piyambakipun ingkang netepaken standar ingkang samangke dipundhèrèki déning kathah tiyang.
 
Joplin miyos wonten ing [[Linden, Texas]]. Ibunipun inggih punika Florence Givins lan bapakipun Giles (kadang kala kaserat "Jiles") Joplin. Piyambakipun minangka putra angka kalih saking enem sadhérék. Sampun dangu, kathah tiyang ingkang mangertosi piyambakipun miyos rikala [[24]] [[November]] [[1868]], anangingnanging panalitèn ingkang langkung déning sajarahwan ragtime [[Ed Berlin]] maringi bukti bilih punika lepat.
 
== Warisan ==
352.737

besutan