Paribasan Jawa: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
ganti isi, replaced: ananging → nanging (2), naning → nanging
c (→‎W: clean up, replaced: sanés → sanès using AWB)
(ganti isi, replaced: ananging → nanging (2), naning → nanging)
|-
| [[Alon-alon waton kelakon]]
| Aja kesusu, anangingnanging ajeg garap apa kang dadi tanggung jawabé
|-
| Ambeg parama arta
|-
| Dahwèn ati opèn
| Nacad anangingnanging arep dimelik dhéwé
|-
| Datan sisip salugut kolang-kaling pinara sasra
|-
| Kena iwaké aja nganti butheg banyuné
| Kang dikarepaké kalakon naningnanging aja nganti gawé rusak
|-
| Kencana katon wingka
352.737

besutan